Word sponsor

Word sponsor! Het is zo geregeld

OOK UW BEDRIJF KAN ERBIJ ZIJN!

Wandelen, fietsen en toeren langs de bloembollenvelden van het Hogeland. De totale opbrengst ten bate van de goede doelen worden met uw bedrage verhoogd. En dat is erg welkom!
Promotie: ondertussen zijn NAAR DE BOLLENtochten een begrip geworden. De tochten worden regionaal en nationaal bekend gemaakt via Rotary Nederland (en International), in diverse regionale kranten en middels een professionele campagne op Facebook en andere social media. Daarnaast krijgt de wandeltocht NAAR DE BOLLEN nationaal de aandacht via de Wandelbond.
Het goede doel Ieder jaar ondersteunen wij een goed doel.
Door de ongedwongen en kleurrijke uitstraling is NAAR DE BOLLEN toegankelijk voor een grote doelgroep; voor jong en oud, van gezellig tot extra sportief, voor wandelen en toeren.

SLUIT U AAN BIJ ‘NAAR DE BOLLEN’ EN SPONSOR HET GOEDE DOEL

Aanmelden als sponsor kan bij alle leden van Rotaryclub Uithuizen – Het Hogeland of door het sturen van een mail naar: naardebollen.hogeland@gmail.com Wij nemen dan contact met u op.

Klik hier voor de pakketten. Heeft u een ander idee of voorstel? Neem dan contact op met ons!

Uw sponsoring of gift is aftrekbaar van de belasting. De organisatie van NAAR DE BOLLEN wordt geheel belangeloos en onbezoldigd gedaan door leden en familie/partners van de Rotaryclub Uithuizen-het Hogeland.