Word sponsor

Word sponsor! Het is zo geregeld

OOK UW BEDRIJF KAN ERBIJ ZIJN!

Wandelen, fietsen en toeren langs de bloembollenvelden van het Hogeland. De totale opbrengst ten bate van de goede doelen worden met uw bedrage verhoogd. En dat is erg welkom!
Promotie: ondertussen zijn NAAR DE BOLLENtochten een begrip geworden. De tochten worden regionaal en nationaal bekend gemaakt via Rotary Nederland (en International), in diverse regionale kranten en middels een professionele campagne op Facebook en andere social media. Daarnaast krijgt de wandeltocht NAAR DE BOLLEN nationaal de aandacht via de Wandelbond.
Het goede doel Ieder jaar ondersteunen wij een goed doel.
Door de ongedwongen en kleurrijke uitstraling is NAAR DE BOLLEN toegankelijk voor een grote doelgroep; voor jong en oud, van gezellig tot extra sportief, voor wandelen en toeren.

SLUIT U AAN BIJ ‘NAAR DE BOLLEN’ EN SPONSOR HET GOEDE DOEL

Aanmelden als sponsor kan bij alle leden van Rotaryclub Het Hogeland of door het sturen van een mail naar: naardebollen.hogeland@gmail.com Wij nemen dan contact met u op.

De pakketten staan hieronder weergegeven. Heeft u een ander idee of voorstel? Neem dan contact op met ons!

Uw sponsoring of gift is aftrekbaar van de belasting. De organisatie van NAAR DE BOLLEN wordt geheel belangeloos en onbezoldigd gedaan door leden en familie/partners van de Rotaryclub Het Hogeland.

KEUZE UIT PAKKETTEN

NAAR DE BOLLEN kunt u sponsoren middels de volgende pakketten:

NDe totale opbrengst van het evenement is ten bate van het goede doel. Dit jaar is dat Stichting Leergeld Het Hoogeland. Naast de inschrijfgelden zijn wij op zoek naar sponsoren die het bedrag voor het goede doel kunnen verhogen. De wandeltocht wordt regionaal en nationaal bekend gemaakt via de Wandelbond, Rotary Nederland (en International), in diverse regionale kranten en middels een professionele campagne op de sociale media. Door de ongedwongen en kleurrijke uitstraling is NAAR DE BOLLEN toegankelijk voor een grote doelgroep; voor jong en oud, van gezellig tot extra sportief, voor wandelen en toeren.

PAKKET ROOD

Pakket Rood (50 euro) – vermelding van uw logo in digitale uitingen en vermelding op de website van NAAR DE BOLLEN

PAKKET BLAUW

Pakket Blauw (250 euro) – vermelding van uw logo in digitale uitingen en vermelding op de website van NAAR DE BOLLEN + mogelijkheid voor het plaatsen van een vlag of banner en 5 startkaarten voor een van de routes op 27 april 2024

PAKKET WIT

Pakket Wit (100 euro) – vermelding van uw logo in digitale uitingen en vermelding op de website van NAAR DE BOLLEN + mogelijkheid voor het plaatsen van een vlag of banner tijdens het evenement op 27 april 2024

PAKKET GROEN

Pakket Groen – sponsoring door het aanbieden van goederen, zoals fruit, water, koekjes, goodies etc.

PAKKET ORANJE

Pakket Oranje – u biedt een verrassing aan. We gaan graag met u in gesprek wat u in gedachten heeft, hoe wij uw sponsoring kunnen benutten en hoe wij deze gift extra onder de aandacht kunnen brengen.