Sponsors

Word sponsor! 

Door de ongedwongen en kleurrijke uitstraling is Naar de BOLLEN toegankelijk voor een grote doelgroep; voor jong en oud, van gezellig tot extra sportief, voor wandelen en toeren.
Uw sponsoring of gift is belasting aftrekbaar. De organisatie van NAAR DE BOLLEN wordt geheel belangeloos en onbezoldigd gedaan door leden en familie/partners van de Rotaryclub Uithuizen-het Hogeland.

MEER INFORMATIE?
Totaal installateur Jansen

Totaal installateur Jansen  bv is een totaal installatiebedrijf voor elektra -, gas -, water – en cv installaties voor particulier, woningbouw en utiliteitswerken.

conversies.nl

‘Alles voor meer conversies.
Veel bezoekers op je site? Leuk. Maar ga voor meer conversies; dat levert echt geld op. Conversies.nl: Google Premier partner, de beste specialisten, met briljante resultaten.’Het Spijslokaal

Ons sfeervolle Grand Café met auditorium (zaal) is gevestigd in de prachtige oude bewaarschool met nostalgische gymnastiekzaal.

Experts in landelijk vastgoed

Noordelijke Rentmeesters B.V. is een adviesbureau voor grond- en pachtzaken, bemiddeling en taxatie. De rentmeesters van de Noordelijke Rentmeesters zijn gespecialiseerd in aan- en verkoopbemiddeling van landelijk (agrarisch) onroerend goed en productierechten, onteigeningsbegeleiding (ook binnenstedelijk), beheer van landelijk vastgoed, pacht- en erfpachtzaken, landinrichtingszaken, projectontwikkeling en taxaties.

Meubelen op maat

Kees Romkema Maatkunst. Meubelen en kunst op maat. 
Bol van creativiteit !!!!

Hooghoudt

Zouden de jenevers van Hooghoudt op een andere plek in de wereld gemaakt worden, dan zouden ze niet smaken als Hooghoudt. Dat is de invloed van de ingrediënten van het Groningse land, het productieproces in onze distilleerderij en van de mentaliteit van het personeel.

BhouwvastBhouwvast is toonaangevend op het gebied van de energietransitie in de bebouwde omgeving. Wij beoordelen woningen op de energieprestatie en bieden maatwerkadviezen. Maar wij doen veel meer. Kijk op onze website voor een eerste impressie. Neem contact op voor een nadere kennismaking.

Poort en Woltjer

Poort & Woltjer adviseert en bemiddelt bij aankoop en verkoop van onroerend goed,. Ook verzorgt Poort & Woltjer Makelaardij taxaties voor hypotheken, boedelscheidingen, bedrijfsoverdrachten, erfbelasting.

De Wilde Appel

Geen enkel project is ons te min of gaat ons te ver. We zijn in te huren voor het planten van een haagje, maar we zijn ook in te schakelen wanneer er een tuin van 1000m2 moet worden aangelegd, inclusief omheinig van bijvoorbeeld kastanje hout. Wij zijn er om al uw wensen in vervulling te doen gaan en om uw droomtuin te realiseren. Klik hier voor onze site.

Waddenland

Daar waar Nederland de Waddenzee kust… Het gastvrije Groninger Waddenland ontvangt je met open armen. Én, met gezonde zeelucht, frisse wind, prachtige wolkenluchten, verrassende cultuur, uitstekende restaurantjes, kleinschalige musea, tuinen en volop attracties.

Veldman en van Dijk

Veldman en van Dijk is een zelfstandig opererend administratiekantoor dat zich richt op het midden- en kleinbedrijf. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Leens,. Sinds 1997 behartigen wij de fiscale en administratieve belangen van zowel zakelijke als particuliere klanten. Onze klanten komen voornamelijk uit de regio.

Veenstra natuursteenbedrijf

Veenstra is een machinaal en ambachtelijk bedrijf met vakbekwame steenhouwers die met liefde voor hun vak het monument van uw opdracht realiseren. Iedere steensoort heeft zijn kenmerken, hardheid en tekening, om daar verantwoord een mooi product uit te vervaardigen eist veel geduld, tijd en inzicht.

Bidfood

Bidfood: de grootste online marktplaats voor foodprofessionals! Meld je aan en kies voor de grootste online marktplaats voor foodprofessionals! Duurzaamheid. 100% leveringsgarantie. Maatwerk. Typen: Vlees, Vis, AGF, Dranken, Maaltijden.

Hogeland Nieuws / Winsum Nieuws

Hogeland nieuws

JOUW WERELD, JOUW NIEUWS

Spar Gijzen Winsum

Spar Gijzen in Winsum is de gezelligste supermarkt van Winsum en omstreken!
– Het lekkerste brood ( bakkerij Beukeveld )
– De beste groente en fruit
– Persoonlijke aandacht
– Bezorgen op alle dagen van de week

Toyota Lantinga

Autobedrijf Lantinga V.O.F.
Schoolstraat 34-36
9981 AN Uithuizen

https://www.toyota-uithuizen.nl/

Bouwbedrijf Veldman

Met bijna 100 jaar bouwervaring kunt u Veldman inschakelen voor elk bouwproject.
Klik hier voor de website.

Haarsma advocaten

U hebt een juridisch probleem en wilt een oplossing. Haarsma advocaten bekijkt uw dossier actief en anticiperend op wat komen gaat. Een afwachtende houding kennen de medewerkers van Haarsma niet.

Eerlijk, proactief, intelligent, en fier staan wij naast, voor en achter u.

Klik hier voor de website.

Elzinga Groep

Elzinga stelt de terreinen in Uithuizermeeden op de dag van het evenement beschikbaar voor het parkeren.

Klik hier voor de website

Steenhuis beton

Steenhuis stelt de terreinen op de dag van het evenement
beschikbaar voor het parkeren.


Klik hier voor de website.

Kruize

Kruize bloembollen heeft een Facebookpagina 

Waddenmolen ’t Hoogeland

Start- en finishpunt van het evenement Naar de Bollen 2019.

Klik hier voor de website.

Sporthuis Winsum

Uw sportspeciaalzaak van Noord-Groningen.

Bezoek de website of de winkel aan de Onderdendamsterweg.

Tandarts Perdok, Baflo

Kim Haaxma

Hier zijn geen woorden voor.
Bezoek snel de website!

Coop Verstraete Baflo en Uithuizermeeden

Coop Verstrate schenkt iedere deelnemer een Oranje Coop bidon. Klik hier voor de website.

Schilder, Lopster klei tulpen

Vanaf 1996 zijn we in Loppersum gevestigd met ons tulpenbedrijf. Vanaf die tijd hebben we het bedrijf uitgebouwd tot het huidige bedrijf. Er zijn weinig mensen in de omgeving van Loppersum die de tulpenboer uit Loppersum niet kennen.


Klik hier voor onze website.

Uw reisadviseur

  Bent u op zoek naar persoonlijk reisadvies? Omdat u een mooie bestemming zoekt voor een korte en ontspannen zonvakantie of omdat u een bijzondere verre reis wilt maken?
Vraag het Titia Doornbos CleveringI. Titia woont in de provincie Groningen en helpt u graag. Heeft u geen vakantieplannen? Titia maakt ze graag. Zij zoekt, organiseert en boekt de mooiste reizen, op maat gemaakt. Bovendien is Titia’s persoonlijk reisadvies gratis.

Klik hier voor de website.

Noordgastransport

Zodra het gas is geproduceerd ondergaat het diverse behandelingen voordat het getransporteerd wordt naar wal. Aan wal wordt het dan verder behandeld en vervolgens verder getransporteerd.

Klik hier voor de website.

Autobedrijf Den Hartog

Autobedrijf Den Hartogh is erkend Nissan reparateur en is al sinds 1969 officieel in het bezit van een Nissan dealerschap. Met ruim 60 jaar kennis en ervaring is uw auto bij ons in goede handen. Dit geldt niet alleen voor ons huismerk Nissan, maar ook voor alle andere merken. U kunt dan ook met elk merk en type auto bij ons terecht.


Onze website

Camping Marenland

Heerlijk aan het water, veel groen, mooie grote plekken en van alles te doen! Marenland camping is een beschutte camping met goede sanitaire voorzieningen en veel recreatiemogelijkheden.


Onze website

’t Schathoes Menkemaborg

Geniet van een prachtige omgeving, heerlijk eten en een sfeervolle ambiance!

’t Schathoes Uithuizen

Lentemaheerd

Bekroond met
beste logeerbedrijf
van Nederland

Lentemaheerd

Accuservice Lijnema

Lijnema zorgt voor spanning!

Voedingspraktijk Marosa

VOOR EEN ENERGIEK
EN GEZOND LICHAAM!

Klik hier voor de website

Brandsma en De Jong

We kennen onze opdrachtgevers en hun woonomgeving op ons duimpje, wat ons in de dagelijkse praktijk veel voordelen oplevert.

Klik hier voor onze website

Goede eerlijke producten, waarop trefwoorden als duurzaamheid, biologisch, ambachtelijkheid van toepassing zijn.

Bistro Refter

Cafe J&A is een gezellige, sfeervolle kroeg in het hartje van Winsum met een terras gelegen aan het water. Wij staan graag klaar voor jong en oud.Vanuit het café kijkt u uit op het prachtige Winsumerdiep.

Klik hier voor de website van Hout Decoratief Noord

Knipoog hairstyling

Oog & haar met persoonlijke aandacht

Klik hier voor meer informatie.

Groningen Seaports 

Klik hier voor de website

Velting Bosch Car Service

Klik hier voor de website.

Al tientallen jaren verricht Wieringa werkzaamheden op het gebied van agrarisch loonwerk, cultuur technisch werk en grondverzet. Bij het bedrijf werken 50 medewerkers, welke in bezit zijn van VCA, gemotiveerd, goed opgeleid en bereid de handen uit de mouwen te steken. Het machinepark bestaat uit jonge en gekeurde machines. Werkzaam in geheel Noord Groningen en vanuit de centraal gelegen basis in Bedum wordt het dat gebied moeiteloos bestreken.

Klik hier voor de website.

Groen in goede handen: dat is onze kracht!
Met vakmanschap, kennis, liefde voor het vak en een eigentijdse benadering is Van der Werf uit Bedum al 80 jaar actief in de groenvoorziening. Onze professioneel ingerichte organisatie is gefundeerd op de kernwaarden van een familiebedrijf.


Website

Join us! It will only take a minute