Informatie voor sponsors

We bedanken alle sponsoren die de afgelopen jaren hebben meegeholpen om onze doelen te bereiken. Niet alleen in financiële zin, maar ook in ondersteuning in materiële vorm. Uiteindelijk is dit een goede basis geweest voor het succes van de Tochten naar de bollen van de afgelopen jaren. En niet onbelangrijk: de sponsorgelden en de inschrijfgelden van de wandelaars, motortoerrijders en de autotoertocht gaan volledig naar het goede doel.

OOK UW BEDRIJF KAN ERBIJ ZIJN!

Wandelen en toeren langs de bloembollenvelden royaal rondom Uithuizermeeden. Naar resultaat van vorige edities verwachten wij deze 5e keer circa 900 deelnemers. De totale opbrengst ten bate van het goede doel wordt met uw bedrage verhoogd. En dat is erg welkom!
Promotie: De wandeltocht wordt regionaal en nationaal bekend gemaakt via de Wandelbond, Rotary Nederland (en International), in diverse regionale kranten en middels een professionele campagne op Facebook en andere social media. Vanwege het Koningsdag-weekend, de activiteiten rond 75 jaar Vrijheid en de meivakantie kan NAAR DE BOLLEN gecombineerd worden met een langer bezoek aan Gronings’ Stad en Ommeland.
Het goede doel Ieder jaar ondersteunen wij een goed doel. Dit jaar is dat Be Girl
Door de ongedwongen en kleurrijke uitstraling is NAAR DE BOLLEN toegankelijk voor een grote doelgroep; voor jong en oud, van gezellig tot extra sportief, voor wandelen en toeren.

SLUIT U AAN BIJ ‘NAAR DE BOLLEN’ EN SPONSOR HET GOEDE DOEL

Klik hier voor onze informatiefolder editie 2020. Helaas gaat de tocht vanwege de corona dreiging niet door. 

Aanmelden als sponsor kunt u direct doen door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden kan tevens bij alle leden van Rotaryclub Uithuizen – Het Hogeland of door het sturen van een mail naar naardebollen.hogeland@gmail.com 

Uw sponsoring of gift is belasting aftrekbaar. De organisatie van NAAR DE BOLLEN wordt geheel belangeloos en onbezoldigd gedaan door leden en familie/partners van de Rotaryclub Uithuizen-het Hogeland.