Wandeltocht

Wandeltocht 2019 langs de bollenvelden

Op zaterdag 27 april 2019 organiseert Rotaryclub Uithuizen Het Hogeland voor de 4e keer een wandeltocht door het Gronings landschap. Het gebied, met zijn fraaie coulisselandschap en prachtige bollenvelden, leent zich uitstekend voor deze wandeltocht.
Er zijn 3 fraaie wandelroutes uitgezet van 10,  25 en 40 kilometer.

10 kilometer

De kortste route is 10 kilometer. U wandelt langs mooie, kleurige bollenvelden en ziet veel van het fraaie landschap. U wandelt zowel binnen als buiten de bebouwde kom.

read more
25 kilometer

De route van 25 kilometer, de middellange afstand voert u uiteraard langs meer verschillende bollenvelden. U geniet van de fraaie vergezichten en ziet de silhouetten van de mooie Hogelandster dorpen.

read more

Erfgoed onderweg

Op het stille, ruime Hogeland zijn veel fraaie kerkjes. U zult ze tijdens de wandeling op 27 april ook weer zien en soms kunt u de kerkjes bezoeken.

read more
40 kilometer

Voor de doorgewinterde wandelaars hebben wij de langste route van deze dag uitgestippeld: 40 km. U zult vroeg uit de veren moeten om te kunnen starten.

read more
Stopplaatsen onderweg

De organisatie heeft onderweg verschillende stopplaatsen waar u even kunt uitrusten, iets kunt nuttigen of kunt genieten van de locatie.

read more
One of a kind

Voor het eerst hebben wij onderweg verschillende verrassingen ‘verstopt’. U zult verrast zijn door deze onverwachte onderbrekeningen. Wij zijn erg benieuwd naar uw mening!

read more