Informatie voor sponsors

We bedanken alle sponsoren die de afgelopen jaren hebben meegeholpen om onze doelen te bereiken. Niet alleen in financiële zin, maar ook in ondersteuning in materiële vorm. Uiteindelijk is dit een goede basis geweest voor het succes van de Tochten naar de bollen van de afgelopen jaren. En niet onbelangrijk: de sponsorgelden en de inschrijfgelden van de wandelaars, motortoerrijders en de autotoertocht gaan volledig naar het goede doel.

OOK UW BEDRIJF KAN ERBIJ ZIJN!

Wandelen en toeren langs de bloembollenvelden royaal rondom Uithuizermeeden. Naar resultaat van vorige edities verwachten wij deze 4e keer circa 750 deelnemers. De totale opbrengst ten bate van het goede doel wordt met uw bedrage verhoogd. En dat is erg welkom!
Promotie: De wandeltocht wordt regionaal en nationaal bekend gemaakt via de Wandelbond, Rotary Nederland (en International), in diverse regionale kranten en middels een professionele campagne op Facebook en andere social media. Vanwege het Koningsdag-weekend in de meivakantie kan NAAR DE BOLLEN gecombineerd worden met een langer bezoek aan Gronings’ Stad en Ommeland.
Het goede doel ‘Humanitas ’t Hoogeland Taalproject’ gebruikt de gift voor de aanschaf van IPads ter ondersteuning van het taalprogramma bedoeld voor àlle volwassenen en kinderen met een taalachterstand. Ook heeft Humanitas de wens op met de deelnemers ‘op pad’ te gaan zodat ze onderweg de taal in praktijk kunnen brengen.
Door de ongedwongen en kleurrijke uitstraling is NAAR DE BOLLEN toegankelijk voor een grote doelgroep; voor jong en oud, van gezellig tot extra sportief, voor wandelen en toeren.

SLUIT U AAN BIJ ‘NAAR DE BOLLEN’? SPONSOR HET GOEDE DOEL IN ONZE REGIO!

Aanmelden als sponsor kunt u direct doen door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden kan tevens bij alle leden van Rotaryclub Uithuizen – Het Hogeland of door het sturen van een mail info@naardebollen.nl. Persoonlijk aanmelden kan bij Henk Jansen (voorzitter fundraising commissie) 06-53750788 en bij Hilde Westerdijk (PR fundraising commissie) 06-12786343. Meer informatie is te vinden op www.naardebollen.nl en www.rotary.nl/uithuizenhethogeland


Uw sponsoring of gift is belasting aftrekbaar. De organisatie van NAAR DE BOLLEN wordt geheel belangeloos en onbezoldigd gedaan door leden en familie/partners van de Rotaryclub Uithuizen-het Hogeland.

[ufbl form_id=”2″]

BIJDRAGEN AAN DE VERBETERING VAN DE NEDERLANDSE TAAL IN ONZE REGIO WORDT MET ÚW HULP MEER MOGELIJK GEMAAKT!