Bollentocht in het nieuws

Op verschillende manieren wordt er inde media aandacht aan NAAR DE BOLLEN besteed.

Dagblad van het Noorden
In het Dagblad van 30 april 2021 een paginagroot artikel in de katern “In Beeld @ Co” over twee bollenroutes. Eén route door het mooie Drentse landschap in Beilen en omgeving. De andere beschrijft alle routes die Rotary Club Uithuizen/Het Hogeland aanbiedt. Klik hier voor het artikel (foto).

De Telegraaf

In de bijlage ‘Reizen’ van De Telegraaf van 17 april  2021 een schitterend promotie artikel over Het Hogeland, de bollenvelden, de weidse uitzichten, rust en Rotary die de bollentochten hebben uitgezet en beschikbaar stellen aan u. Klik hier voor het artikel (foto artikel) als digitaal (betaald)

Ommelander Corant
De Ommelander Courant besteedde in week 14 van het jaar 2021 uitgebreid aandacht aan de bollentcht. Zowel in de gedrukte als in de digitale editie (link)

Omroep Het Hogeland
Rotary lid Henk Jansen mocht onlangs live in de uitzending de bollentocht 2021 over het voetlicht brengen. De lokale omroep zet zich ook dit jaar weer in om onze bollentocht de promoten. Hier een link naar een nieuwsitem van 6 april 2021. Ligt hier een kans voor het opzetten van een mooie samenwerking? Na onze bestuurswisseling in juni van dit jaar melden wij hier meer over. Houd onze website in de gaten.